Veelgestelde vragen

verwachte jackpot
10 Miljoen

Op deze pagina vind je algemene vragen over Eurojackpot.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Algemeen

  • Koop je loten bij een van onze verkooppunten, via onze website of onze app. Kies daar je aantal loten en jouw getallen per lot uit. Kies eerst 5 getallen van 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen van 1 t/m 10. Het fantaseren kan beginnen! Op vrijdagavond vanaf 22:00 uur weet je of je prijs hebt.

  • Er zijn achttien deelnemende landen namelijk; Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. 

  • Heb je meegedaan aan een winactie van Eurojackpot dan krijg je automatisch bericht wanneer je gewonnen hebt. In de actievoorwaarden van de winactie staat vermeld wanneer je bericht uiterlijk kan ontvangen.

  • De wet- en regelgeving met betrekking tot kansspelbelasting is in ieder land anders. Het is dan ook aan te raden om hierover informatie in te winnen wanneer je in een ander land een lot koopt. In Nederland draagt Nederlandse Loterij over alle gewonnen bedragen hoger dan € 449,- een percentage van  30,1% kansspelbelasting af aan de belastingdienst. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het gewonnen bedrag.

  • Je kan in ieder deelnemend land Eurojackpot spelen. Echter, indien je een geldprijs wint dan kan je de geldprijs alleen innen in het land waar je het deelnamebewijs hebt aangeschaft. Voorbeeld; je koopt een Eurojackpot deelname in Duitsland en wint een prijs. Dan kan je je geldprijs alleen innen in Duitsland. De wet- en regelgeving omtrent de kansspelbelasting is in ieder deelnemend land anders en de kansspelbelasting wordt afgedragen in het land van verkoop. Inhoudelijke vragen over de wet- en regelgeving kan je stellen bij de deelnemende landen.

Ik heb een vraag over De Jackpot | Prijzen en Trekkingen.

10
Miljoen

Zooo Veel Money
De Jackpot is deze week €10 miljoen.
Wat koop jij voor zoooo veel money?

Speel mee
10 Miljoen
Jij speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{numberOfDraws}} {{numberOfDraws | pluralize('week')}}
Hoeveel weken wil je meespelen?
{{ value }}x