195 miljoen voor de samenleving, sport en goede doelen!

verwachte jackpot
49 Miljoen

Eurojackpot abonnement opzeggen

Jammer dat je erover nadenkt om je Eurojackpot abonnement te stoppen. Je kunt op drie manieren opzeggen: telefonisch, schriftelijk en online. Hieronder vind je de belangrijkste informatie om rekening mee te houden en kun jij jouw keuze maken.

49
Miljoen

Goed om te weten!
Je kunt jouw abonnement ook gemakkelijk en snel aanpassen via jouw persoonlijke Mijn Eurojackpot. Bijvoorbeeld met minder loten meespelen, alleen de dinsdag of vrijdag of je getallen wijzigen.

Ga naar Mijn Eurojackpot

Hoe wil je opzeggen?

  1. Telefonisch: 
    Opzeggen gaat het snelst en makkelijkst door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op 070 – 550 08 06 (gebruikelijke belkosten). Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 21.00 uur. Wij nemen jouw opzegging dan meteen in behandeling.

  2. Schriftelijk:
    Stuur een brief naar onze klantenservice (Klantenservice Eurojackpot, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer) met je naam, achternaam, postcode & huisnummer en het bij ons bekende e-mailadres. Geef duidelijk aan dat je jouw Lotto abonnement wilt beëindigen. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

  3. Online: 
    Online opzeggen doe je het snelst door in te loggen op Mijn Eurojackpot. Onderaan bij Mijn Abonnement kan jouw opzegging dan direct verwerkt worden. Kun je niet inloggen? Gebruik dan het opzegformulier. Houd dan wel rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen.

Liever jouw abonnement wijzigen?
Met minder loten meespelen, alleen spelen op de dinsdag of vrijdag of je getallen wijzigen? Je abonnement kun je super gemakkelijk aanpassen via jouw Mijn Eurojackpot. Log in op Mijn Eurojackpot en pas je abonnement naar jouw wensen aan. 

Eurojackpot actie

Exclusieve prijs voor alle Eurojackpot abonnees

Elke maand maak je als abonnee kans op exclusieve prijzen. Gewoon omdat we het tof vinden dat je elke week meespeelt met Eurojackpot.

Je kunt de lopende acties en die van afgelopen maanden altijd terugvinden op www.eurojackpot.nl/abonneeactie.

Afdracht over 2022 is ruim € 195.077.016

Door mee te spelen met Eurojackpot draag je bij aan de Nederlandse sport en 18 goede doelen.
Eurojackpot is samen met 6 andere spellen onderdeel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks wordt een groot deel van de opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse samenleving en in het bijzonder de Nederlandse sport. In 2022 was dit maar liefst €195 miljoen. Zo dragen we met zijn allen bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland.

Lees verder
Bedankt voor het meespelen Eurojackpot afdracht
49 Miljoen
Je speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}} | {{originalPrice | formatCurrency}} {{purchaseTotal | formatCurrency}}