196 miljoen voor de samenleving, sport en goede doelen!

verwachte jackpot
112 Miljoen

Je Eurojackpot abonnement wijzigen

Jammer dat je erover nadenkt om je Eurojackpot abonnement te stoppen. Je kunt op drie manieren opzeggen: telefonisch, schriftelijk en online. Hieronder vind je de belangrijkste informatie om rekening mee te houden en kun jij jouw keuze maken.

112
Miljoen

Jouw abonnement aanpassen

Je kunt jouw abonnement ook gemakkelijk en snel aanpassen via jouw persoonlijke Mijn Eurojackpot. Bijvoorbeeld met minder loten meespelen, alleen de dinsdag of vrijdag of je getallen wijzigen.

Ga naar Mijn Eurojackpot

Jouw abonnement helemaal opzeggen?

Als speler bij de trekking met jouw mooie dromen, maar ook om jouw bijdrage aan de Nederlandse sport. Want spelen helpt. Laten we niet langer om de hete brij heen draaien... Jij wilt je abonnement opzeggen.

Op welke manier kunnen we je helpen? Vergeet niet, je bent altijd welkom om in de toekomst weer mee te spelen

1. Bellen is het snelst

Opzeggen gaat het snelst en makkelijkst door telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op 070 – 550 08 06 (gebruikelijke belkosten). Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 21.00 uur. Wij nemen jouw opzegging dan meteen in behandeling.

2. Online opzeggen

Online opzeggen doe je het snelst door in te loggen op Mijn Eurojackpot. Onderaan bij Mijn Abonnement kan jouw opzegging dan direct verwerkt worden. Kun je niet inloggen? Gebruik dan het opzegformulier. Houd dan wel rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen.

Ik wil opzeggen.

3. Opzeggen per brief

Stuur een brief naar onze klantenservice (Klantenservice Eurojackpot, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer) met je naam, achternaam, postcode & huisnummer en het bij ons bekende e-mailadres. Geef duidelijk aan dat je jouw Lotto abonnement wilt beëindigen. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

Eurojackpot

Exclusieve prijs voor alle Eurojackpot abonnees

Elke maand maak je als abonnee kans op exclusieve prijzen. Gewoon omdat we het tof vinden dat je elke week meespeelt met Eurojackpot.

Je kunt de lopende acties en die van afgelopen maanden altijd terugvinden op www.eurojackpot.nl/abonneeactie.

Afdracht over 2023 is ruim € 196.100.000

Door mee te spelen met Eurojackpot draag je bij aan de Nederlandse sport en 18 goede doelen.
Eurojackpot is samen met 6 andere spellen onderdeel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks wordt een groot deel van de opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse samenleving en in het bijzonder de Nederlandse sport. In 2023 was dit maar liefst €196 miljoen. Zo dragen we met zijn allen bij aan een gezonder en gelukkiger Nederland.

Lees verder
Bedankt voor het meespelen Eurojackpot afdracht
112 Miljoen
Je speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}} | {{originalPrice | formatCurrency}} {{purchaseTotal | formatCurrency}}