verwachte jackpot
18 Miljoen

Kans op een reis naar een privé eiland!

Exclusieve prijzen voor alle Eurojackpot abonnees.

Altijd al gedroomd om te verblijven op een tropisch privé eiland? Zwemmen in azuurblauw water. Even helemaal niks doen onder een palmboom. Je avondeten laten maken door je eigen tijdelijke chef. Eurojackpot maakt het mogelijk voor een gelukkige abonneespeler.

Ben jij een Eurojackpot abonneespeler? Dan maak jij altijd kans op exclusieve prijzen. De hele maand augustus maak jij kans op een exclusieve reis naar een privé eiland of een van de vele geldprijzen. Speel de hele maand augustus mee als abonnee en maak automatisch kans op deze prijzen.

Hoofdprijs: reis naar een privé eiland

Een reis naar Gladden Private Island in Belize Barrier Reef van 4 dagen voor 2 personen.

  • Incl. vlucht
  • All-inclusive: alle maaltijden worden bereid door een gastronomische chef-kok, alle dranken inclusief alcoholische dranken, alle activiteiten op het eiland, waaronder snorkelen, een volledige dag duiken, massages, excursies op het vasteland, transfers van en naar Belize City.

Geldprijzen

Naast de hoofdprijs maak je kans op vele geldprijzen tot wel €1.000 netto.

  • 3x €1.000 netto
  • 20x €250 netto
  • 20x €100 netto

Je maakt automatisch kans!

Speel jij al automatisch mee met Eurojackpot? Dan hoef je niets te doen om kans te maken op deze vette prijzen. Je maakt namelijk automatisch kans op deze prijzen. Wel belangrijk dat je de hele maand augustus als abonnee mee blijft spelen. Ben jij een van de winnaars, dan nemen we in september contact met je op. Voor nu ‘fingers crossed’.

Voordelen van een Eurojackpot abonnement

  • Mis nooit meer een trekking: Je speelt elke week op dinsdag en/of vrijdag automatisch mee. Zo mis je nooit een trekking en houd je tijd over om te fantaseren over wat je gaat doen met Zooo veel money.
  • Spelen zoals jij het wilt: Speel mee met jouw eigen loten en pas ze aan wanneer je wilt. Niet meer meedoen? Ook dat regel je eenvoudig.
  • Elke week kans op de hoogste Jackpot: Jij gaat toch alleen voor het allerhoogste? De Eurojackpot loopt op tot € 120 miljoen. Dat is de hoogste Jackpot van Nederland.
  • Exclusieve abonnee acties: Regelmatig exclusieve acties voor alleen abonnees. Net zoals deze toffe actie.
Meer lezen over abonnementen

Nooit meer een actie missen?

Wil je Eurojackpot aanbiedingen ontvangen? Zorg dat je toestemming voor het ontvangen van e-mails aan staat.

Ga naar jouw communicatievoorkeuren. in jouw account en zet onder “contactvoorkeuren”, onder het kopje “e-mail” het vinkje op groen bij “relevante aanbiedingen voor e-mail”.Bekijk actievoorwaarden.

18 Miljoen
Je speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}}