Zoooveel money!

verwachte jackpot
98 Miljoen

Ho, even pauze...

Zit je nu over deze pagina te scrollen? Terwijl je met een winnend lot ook had kunnen shinen in je eigen spaceship. The sky is the limit met een Jackpot van € 98 miljoen!

Koop snel een lot
The sky is the limit!

Jouw droom is dichterbij dan je denkt

De hoogste Jackpot van Nederland winnen? Dat klinkt misschien als een ver van je bed show. Maar jij kunt zomaar de ster van de avond worden als winnaar van Zoooveel Money.

✓ Een Jackpot die kan oplopen tot € 120 miljoen.
✓ Elke dinsdag en vrijdag een trekking.
✓ Speel al mee vanaf 2,- per lot.

Ik ga meespelen

Eurojackpot? Zo werkt het!

3, 2, 1… Lift up! Ervaar elke week jouw spannende Eurojackpot experience. Meespelen is geen rocket science. Met een lot maak je kans op astronomische bedragen. Easy as that. Op dinsdag en vrijdag worden om 19.00 uur de winnende getallen getrokken, live vanuit Finland. Heb jij jouw bucketlist al klaarliggen?

Ik wil meer uitleg!

Eurojackpot, zo werkt het!

Veelgestelde vragen

We ontvangen ontzettend veel vragen over onze toffe nieuwe campagne. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Hier vind je meer vragen.

  • We hebben gekozen voor het thema ruimte, omdat wij met Eurojackpot mensen willen aanzetten tot groter dan groots dromen. Wat kan jij met 120 miljoen euro? Een vriendenweekend houden in de ruimte, past goed in het verhaal dat we willen vertellen. Je kunt namelijk onwijs veel met 120 miljoen euro doen, in werkelijkheid weet men bijna niet wat je hier allemaal mee kan doen. Mede door deze commercial willen wij mensen aanzetten tot groter dromen. Want natuurlijk kan je met 120 miljoen euro meer dan alleen een vriendenweekend in de ruimte. Je kunt met dit geldbedrag onwijs veel doen. Het thema ruimte is dan ook bedoeld als voorbeeld ter inspiratie voor mensen.

  • Wij zijn niet de ruimte in geweest om de commercial op te nemen. De commercial is gemaakt met een greenscreen en in de nabewerking is de ruimte achtergrond toegevoegd aan de commercial.

  • Bij Eurojackpot geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief in de context van ruimteverkenning. We begrijpen de balans tussen ontdekking en duurzaamheid. We volgen de ontwikkelingen in de ruimtevaart en ondersteunen duurzame praktijken, zoals het verminderen van CO2-uitstoot en minimaliseren van ruimteafval. Ons standpunt is om verantwoorde innovatie te stimuleren die technologie en milieu in evenwicht houdt.

  • Virgin Galactic biedt commerciële ruimtereizen aan. Klanten moeten dan 450.000 dollar betalen voor een reservering, inclusief een aanbetaling van 150.000 dollar. De ruimtereis duurt 90 minuten, met een paar minuten gewichtloosheid. Oprichter en miljardair Branson ging in juli vorig jaar al zelf de ruimte in met Virgin Galactic.

  • Er is gekozen voor 2 Japanse astronauten die aangeven dat er weer een Eurojackpot winnaar is gesignaleerd in de ruimte, om aan te geven dat er veel Eurojackpot winnaars zijn die groter dan groots dromen en dit wereldwijd gezien wordt.

98
Miljoen

Zoooveel Money

Direct meespelen!
Speel jij de volgende trekking mee voor Zoooveel Money? Ga dan als een raket naar de shop en voeg jouw gelukslot toe. De Jackpot staat op maar liefst € 98 miljoen!

Speel direct mee
98 Miljoen
Je speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}} | {{originalPrice | formatCurrency}} {{purchaseTotal | formatCurrency}}