Speluitleg

verwachte jackpot
10 Miljoen

Zo speel je Eurojackpot

Dit is Eurojackpot

Eurojackpot is een spelletje waarbij je voor € 2 per lot elke week kans maakt op de Jackpot. Niet zomaar een Jackpot, maar één van minimaal € 10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan kan hij stijgen tot een recordhoogte van wel € 90 miljoen.

Deze week staat de Jackpot op € 10 miljoen. Jawel, € 10 miljoen!

Wist je dat de Jackpot in 2020 maar liefst 11 keer is gevallen? Dit is tot nu toe het hoogste aantal Jackpotwinsten in een jaar. Lees hieronder hoe je meespeelt met Eurojackpot, zodat ook jij kans maakt om de Jackpot te winnen.

Droom alvast weg over 10 miljoen!

18 landen strijden elke week om de Jackpot!

Eurojackpot is een Europees kansspel met achttien deelnemende landen. Daarom kan de Jackpot zo hoog oplopen. Eurojackpotspelers komen uit: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Dit is waar je Eurojackpot speelt

Speel Mee

Ben jij nog geen abonnee?
Mis nooit meer een trekking en speel elke week automatisch mee met Eurojackpot. Zo mis je nooit die kans op het winnen van de Jackpot en houd je tijd over om te fantaseren over wat je gaat doen met Zooo veel money.

Ik word abonnee

Dit kun je winnen

De Jackpot is minimaal € 10 miljoen en stijgt elke trekking als hij niet valt, tot maximaal € 90 miljoen. Naast de Jackpot maak je ook kans op een van de vele andere geldprijzen. In totaal zijn er 12 prijscategorieën. De hoogte van de prijzen is vooraf niet bekend. Ze worden na de trekking door middel van het aantal verkochte loten en het aantal winnaars per prijscategorie bepaald. Van de totale inleg per trekking is 50% bestemd voor het prijzengeld. Dit bedrag wordt op basis van vaste percentage verdeeld over de 12 prijscategorieën. Bekijk alle categorieën in het prijzenschema.

Hoogte van de Jackpot

Van de Jackpot wordt vooraf een inschatting gemaakt. De hoogte van de Jackpot wordt bepaald door het aantal verkochte loten. Als de Jackpot valt, wordt het exacte bedrag bekendgemaakt. De prijs kan lager of hoger uitvallen dan de gecommuniceerde verwachte Jackpotstand. Valt de Jackpot niet, dan wordt er een nieuwe inschatting gemaakte van de verwachte Jackpotstand.

De Jackpot staat deze week op 10 miljoen!

Winkansen

Elke vrijdag zijn er tienduizenden Eurojackpot winnaars in Nederland. In het prijzenschema zie je wat jouw winkansen zijn op het winnen van de Jackpot van 10 miljoen en vele andere Eurojackpot prijzen.

Ga naar prijzenschema

Ben jij een winnaar?

10
Miljoen

Zooo Veel Money
De Jackpot is deze week 10 miljoen!
Wat koop jij voor zoooo veel money?

Speel nu mee
10 Miljoen
Jij speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}}
Hoeveel weken wil je meespelen?
{{ value }}x