Speluitleg

verwachte jackpot
10 Miljoen

Dit is Eurojackpot

Eurojackpot is een spelletje waarbij je voor € 2 per lot elke week kans maakt op de Jackpot. Niet zomaar een Jackpot, maar één van minimaal € 10 miljoen. Valt de Jackpot niet, dan kan hij stijgen tot een recordhoogte van wel € 90 miljoen.

Deze week staat de Jackpot op 10 miljoen!

Eurojackpot is een Europees kansspel met achttien deelnemende landen. Daarom kan de Jackpot zo hoog oplopen. Eurojackpotspelers komen uit: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Meedoen? Zo doe je dat!

Dit kun je winnen

De Jackpot is minimaal € 10 miljoen en stijgt elke trekking als hij niet valt, tot maximaal € 90 miljoen. Naast de Jackpot maak je ook kans op een van de veel andere geldprijzen. In totaal zijn er 12 prijscategorieën. De hoogte van de prijzen is vooraf niet bekend. Ze worden na de trekking door middel van het aantal verkochte loten en het aantal winnaars per prijscategorie. Van de totale inleg per trekking is 50% bestemd voor het prijzengeld. Dit bedrag wordt op basis van vaste percentage verdeeld over de 12 prijscategorieën. Bekijk alle categorieën in het prijzenschema.

Hoogte van de Jackpot

Van de Jackpot wordt vooraf een inschatting gemaakt. De hoogte van de Jackpot wordt bepaald door het aantal verkochte loten. Als de Jackpot valt, wordt het exacte bedrag bekendgemaakt. De prijs kan lager of hoger uitvallen dan de gecommuniceerde verwachte Jackpotstand. Valt de Jackpot niet, dan wordt er nieuwe inschatting gemaakte van de verwachte Jackpotstand.

Winkansen

Elke vrijdag zijn er tienduizenden Eurojackpot winnaars in Nederland. In het prijzenschema zie je wat jouw winkansen zijn op het winnen van de Jackpot van 10 miljoen en vele andere Eurojackpot prijzen.

Ga naar prijzenschema
10 Miljoen
Jij speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{numberOfDraws}} {{numberOfDraws | pluralize('week')}}
Hoeveel weken wil je meespelen?
{{ value }}x