Eurojackpot pinkpop

verwachte jackpot
56 Miljoen

Wil jij als VIP naar Pinkpop?

Beleef Pinkpop voor 1 dag met een Zoo Veel Money gevoel
Eurojackpot is trotse sponsor van Pinkpop, het oudste jaarlijks terugkerende popfestival van de wereld. Dit jaar vindt het festival plaats op 16, 17 en 18 juni. Eurojackpot zou Eurojackpot niet zijn als wij jou de kans geven om Pinkpop te beleven in Eurojackpot-stijl. Zie je jezelf al rondlopen in Landgraaf, ondergedompeld in de ongeëvenaarde Pinkpop-sfeer?

Pinkpop VIP tickets + backstage tour
Stel je voor... je gaat naar Pinkpop, komt daar binnen zonder in de rij te staan, staat op het verhoogde Wilhelmina Sky Deck met perfect zicht over het festivalterrein en de podia met jouw favoriete artiesten, onder het genot van drankjes en culinaire hapjes. En wat dacht je van een exclusieve backstage tour? Waanzinnig! Wie weet ervaar jij straks voor 1 dag hoe een leven met Zooo Veel Money voelt.

Hier kan je VIP tickets winnen

Radio 10
Luister van 5 t/m 9 juni naar Ekdom in de Morgen op Radio 10 en maak kans op deze once in a lifetime VIP Pinkpop ervaring.

Zo doe je mee!
Hoor jij money in een van de liedjes die voorbij komt, bel dan meteen naar Radio 10 om kans te maken op de felbegeerde Pinkpop VIP tickets.

Tickets winnen via onze socials
Volg jij Eurojackpot al op Instagram , Facebook en Twitter? Wij geven namelijk ook via onze socials Pinkpop VIP tickets weg. Beantwoord van 30 mei tot en met 3 juni de vraag en maak kans!

Bekijk actievoorwaarden.

Eurojackpot 120 miljoen

Hoogste Jackpot in Nederland

Wist je dat de Eurojackpot kan oplopen tot wel € 120 miljoen. Dat is zooo veel money! Eurojackpot speel je op dinsdag en vrijdag, voor maar 2 euro per lot.

De verwachte Jackpotstand voor de aankomende trekking is € 56 miljoen.

Speel mee
56 Miljoen
Je speelt mee met
{{ticketAmount}} {{ticketAmount | pluralize('lot')}} | {{drawWeeksText}}