Handleidingen

   


Inloggen

Stap 1: Inloggen op je account

Indien je al een internet speler bent of je hebt je als bestaande abonnee speler geactiveerd dan kun je inloggen op Mijn Eurojackpot omgeving door de onderstaande 2 stappen te volgen.

Inloggen overview

Inloggen

Vul hier je gebruiksersnaam in.
Om je gebruikersnaam op te vragen kun je ook bellen met de klantenservice of hieronder op "Gebruikersnaam vergeten?" klikken.

Gebruikersnaam vergeten? ›


Wachtwoord

Vul hier je wachtwoord in.
Deze bestaat minimaal 1 letter, 1 cijfer en 8 tot 15 karakters.

Wachtwoord vergeten? ›

Account activeren

Stap 1: Vul je gegevens in

Heb je een Lotto of Lucky Day abonnement (gehad), maar speel je niet online mee, activeer dan eerst je account. Hiervoor heb je je spelersnummer en bankrekeningnummer nodig. Klik dan op de gele knop "verder" om door te gaan naar stap 2.

Account activeren? ›
Account Activeren


Spelersnummer

Vul hier je spelersnummer in.
Je spelersnummer kun je vinden op je deelnamebevestiging. Om je spelersnummer op te vragen kun je ook bellen met de klantenservice.

Spelersnummer onbekend? ›


Bankrekeningnummer

Vul hiet het bankrekeningnummer in dat je (hebt) gebruikt voor je Lotto of Lucky Day abonnement.

Bankrekeningnummer wijzigen? ›

Stap 2: Bepaal je internet accountgegevens

Vul hier je persoonlijke inloggegevens in en kies een wachtwoord.
Bepaal daarna een aantal persoonlijke instellingen, zoals bijvoorbeeld hoe je met prijzengeld wilt omgaan en of je nieuwsbrieven van Eurojackpot wilt ontvangen op je e-mail adres. Sluit deze stap af door met het Deelnemersregelement akkoord te gaan en op de gele knop "Aanmelden" te klikken.

Account aanmelden ›
Account Activeren

Je gebruikersnaam

Standaard wordt je spelersnummer ingevuld, als gebruikersnaam. Je kunt je gebruikersnaam ook zelf verzinnen, zolang de gebruikersnaam nog niet in ons systeem bestaat.

Gebruikersnaam bestaat al? ›

Wachtwoord

Vul hier je eigen verzonnen wachtwoord in. Deze moet minimaal 1 letter, 1 cijfer en 8 tot 15 karakters bevatten. Hierna is het voor je eigen gemak verplicht om je wachtwoord te herhalen, zodat je straks kan inloggen.

Wachtwoord problemen? ›

E-mailadres

Eventueel kun je je email aanpassen (let op: dit mailadres wordt gebruikt om je een bevestigingsmail te sturen)

Email adres wijzigen? ›
Account Activeren

Bankrekeningnummer

De bankrekeningnummer kun niet aanpassen omdat deze gelijk is aan het bankrekening nummer van je abonnement. Indien je deze toch wilt aanpassen kan dat door de activatie te voltooien. Hierna ben je direct ingelogd en kun je dit in Mijn Gegevens aanpassen (na invoer van een security code)

Bankrekeningnummer wijzigen? ›
Account Activeren

Geldprijzen

Kies hieronder wat je met je gewonnen geld standaard wil doen. Let op: geldprijzen boven de €449,- worden standaard naar je hierboven opgegeven bankrekening gestort (en ook als je online saldo boven de € 1000,- komt)

Geldprijzen instelling wijzigen? ›
Account Activeren

Gewonnen speltegoed

Dit geldt voor Lotto en Lucky day abonnees, als je daarmee online speltegoed wint wordt het meteen ingezet voor de volgende trekking. Indien je dit niet aanvinkt, wordt het gewonnen speltegoed in je Saldo op Mijn Eurojackpot gestort. Je kunt dit zelf inzetten. Het gewonnen speltegoed blijft max 1 jaar geldig.
 

Account Activeren

Nieuwsbrieven?

Meld je hier aan om op de hoogte te worden gehouden van updates over Eurojackpot.

Account Activeren

Akkoord met deelnemersreglement

Het deelnemersreglement bevat alle (wettelijke) afspraken en regels omtrent het meespelen met Eurojackpot. Door akkoord te gaan, geef je aan ze gelezen te hebben en begrepen wat er in staat.

Stap 3: Bevestiging en speel mee!

Account Activeren

Bevestiging

Je internet account is aangemaakt en je ontvangt een bevestigings e-mail. (let op: dit is een algemene e-mail vanuit De Lotto aangezien je al bij ons bekend bent als abonnee, is dit een e-mail dat je gegevens zijn aangepast.)

Hierna ben je ingelogd en kun je direct doorgaan om online te spelen! Klik hier voor meer uitleg te krijgen over het meespelen.

Speel mee! ›
Terug naar begin ›

Vergeten

Al een internet speler maar je gegevens vergeten? Geen probleem, deze kan je makkelijk opvragen op de gebruikersnaam/wachtwoord vergeten pagina.
Zie hieronder voor meer informatie.

Gebruikersnaam vergeten?

Je gebruikersnaam kan je opvragen door middel van de onderstaande stappen te volgen.

Gebruikersnaam vergeten

E-mail adres invullen

Vul hier je e-mail adres in
Dit moet het e-mail adres zijn dat je hiervoor ooit al had opgegeven. Indien je deze niet meer in gebruik hebt kan je ook met de klantenservice bellen.

E-mail 'gebruikersnaam vergeten' openen

Na het invullen krijg je een pagina te zien met de boodschap dat er een e-mail is verzonden naar het net opgegeven email adres (indien hiervoor een user account bestond). In deze e-mail staat je gebruikersnaam en de link om direct in te loggen op deze Eurojackpot website.

Inloggen ›

Wachtwoord vergeten?

Je wachtwoord kan je opnieuw opvragen door middel van je gebruikersnaam. Indien je de gebruikersnaam niet meer weet kan je naar de stappen hierboven doorlopen of de klantenservice bellen.

Wachtwoord vergeten Wachtwoord vergeten email

Gebruikersnaam invullen

Vul hier je gebruikersnaam.
Na het invullen zal je een pagina zien met de melding dat er een e-mail is verstuurd dat bij de opgegeven gebruikersnaam hoort.

E-mail 'Wachtwoord vergeten' bevestigen

In de e-mail zal je gevraagd worden de wachtwoord reset te bevestigen. Deze extra e-mail is gedaan om te voorkomen dat niet per ongeluk je account wachtwoord wordt gereset doordat een andere gebruiker een type fout maakte.

E-mail nieuwe wachtwoord

Direct na het bevestigen van de wachtwoord reset ontvang je nog een e-mail met je nieuwe wachtwoord. Kopieer dit wachtwoord en ga naar de Eurojackpot om direct te kunnen inloggen.

Inloggen ›